Nabeschouwing Antwerp - Tottenham Hotspur (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Antwerp het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Tottenham Hotspur (1-0)

Het Europa League duel tussen Antwerp en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - Tottenham Hotspur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
29' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van D. Mbokani Antwerp 1-0
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel P. Hojbjerg voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor D. Alli Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas voor S. Bergwijn Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor Carlos Vinicius Tottenham Hotspur
50' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor L. Refaelov Antwerp
58' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor G. Bale Tottenham Hotspur
58' Wissel Antwerp Wissel Buta voor K. Miyoshi Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel B. Verstraete voor M. Hongla Antwerp
84' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
88' Wissel Antwerp Wissel C. Benavente voor L. Refaelov Antwerp
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Tottenham Hotspur
Opstellingen Antwerp - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Antwerp en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Antwerp - Tottenham Hotspur

Antwerp en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Tottenham Hotspur elkaar treffen in de Europa League.

Winst Antwerp 0
Winst Tottenham Hotspur 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 2e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 1e plaats.