Nabeschouwing Bursaspor - Vojvodina (0-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 19:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Bursaspor het donderdag 8 augustus 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Vojvodina. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Atatürk Stadyumu (Bursa) in Bursa.

Via de Bursaspor - Vojvodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Vojvodina (0-3)

Het Europa League duel tussen Bursaspor en Vojvodina is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Vojvodina. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Vojvodina op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Oumarou. Helaas voor Vojvodina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Vojvodina dat via S. Vranješ dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Kaluđerović dacht na 83 minuten te scoren voor Vojvodina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Vojvodina
LIVE Bursaspor - Vojvodina 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Vojvodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Vojvodina Doelpunt A. Oumarou Vojvodina
29' Doelpunt Vojvodina Doelpunt S. Vranješ Vojvodina
35' Wissel Bursaspor Wissel E. Ünal voor S. Çinaz Bursaspor
41' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Šesták Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel T. Şanlı voor S. Pinto Bursaspor
55' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Şanlı Bursaspor
62' Wissel Vojvodina Wissel J. Tumbasević voor P. Škuletić Vojvodina
69' Wissel Vojvodina Wissel A. Kaluđerović voor A. Oumarou Vojvodina
70' Wissel Bursaspor Wissel O. Deniz voor F. Kiraz Bursaspor
83' Doelpunt Vojvodina Doelpunt A. Kaluđerović Vojvodina
84' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor O. Deniz Bursaspor
89' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Ozbayrakli Bursaspor
90' Wissel Vojvodina Wissel B. Nastić voor M. Poletanović Vojvodina
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Vojvodina
Opstellingen Bursaspor - Vojvodina

Voorbeschouwing Bursaspor - Vojvodina

Bursaspor en Vojvodina spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Vojvodina in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.