Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Rijeka (0-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Corvinul Hunedoara het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rijeka. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Municipal in Sibiu.

Via de Corvinul Hunedoara - Rijeka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Rijeka (0-0)

De Europa League 2024/2025 wedstrijd tussen Corvinul Hunedoara en Rijeka geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Rijeka, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Corvinul Hunedoara, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Philip Farrugia niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Corvinul Hunedoara - Rijeka 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corvinul Hunedoara - Rijeka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Sergiu Florin Buș Corvinul Hunedoara
54' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Marius Lupu voor Flavius Iacob Corvinul Hunedoara
59' Wissel Rijeka Wissel Toni Fruk voor Jorge Obregón Rijeka
59' Wissel Rijeka Wissel Franjo Ivanovic voor Lindon Selahi Rijeka
59' Wissel Rijeka Wissel Ante Majstorovic voor Stjepan Radeljic Rijeka
76' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Viorel Ştefan Lică Corvinul Hunedoara
78' Wissel Rijeka Wissel Ivan Smolčić voor Marijan Cabraja Rijeka
86' Wissel Rijeka Wissel Šimun Butić voor Marco Pašalić Rijeka
88' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Denis Lucian Hrezdac Corvinul Hunedoara
89' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Antonio Bradu voor Desley Ubbink Corvinul Hunedoara
Video hoogtepunten en samenvatting Corvinul Hunedoara - Rijeka
Opstellingen Corvinul Hunedoara - Rijeka
De opstellingen van Corvinul Hunedoara en Rijeka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Corvinul Hunedoara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rijeka zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Corvinul Hunedoara - Rijeka

Corvinul Hunedoara en Rijeka spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Philip Farrugia en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Corvinul Hunedoara en Rijeka elkaar treffen in de Europa League.