Nabeschouwing CSKA Sofia - Young Boys (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Sofia het donderdag 26 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slavija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Young Boys (0-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-1 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. P. Nsame, waarmee Young Boys met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Young Boys.

LIVE CSKA Sofia - Young Boys 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Young Boys Doelpunt J. P. Nsame met assist van S. Hefti Young Boys 0-1
59' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Sinclair voor I. Turitsov CSKA Sofia
60' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor E. Meschack Young Boys
74' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor C. Fassnacht Young Boys
74' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor F. Rieder Young Boys
74' Wissel Young Boys Wissel J. Lefort voor F. Lustenberger Young Boys
75' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Ahmedov voor T. Rodrigues CSKA Sofia
76' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Penaranda voor Y. Sankhare CSKA Sofia
76' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Youga voor G. Yomov CSKA Sofia
87' Wissel Young Boys Wissel N. Burgy voor N. Ngamaleu Young Boys
90' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Keita voor S. Beltrame CSKA Sofia
92' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor J. Sinclair CSKA Sofia
94' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor J. P. Nsame Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - Young Boys
Opstellingen CSKA Sofia - Young Boys
De opstellingen van CSKA Sofia en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Sofia - Young Boys

CSKA Sofia en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Sofia en Young Boys in de Europa League vond plaats op 5 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van CSKA Sofia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CSKA Sofia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst CSKA Sofia 0
Winst Young Boys 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Sofia op een 4e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.