Nabeschouwing Dinamo Brest - Ludogorets (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dinamo Brest het donderdag 1 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Brest - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Brest - Ludogorets (0-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Brest en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door E. Manu, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Higinio op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ludogorets.

LIVE Dinamo Brest - Ludogorets 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Brest - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Dinamo Brest Wissel M. Gordejchuk voor A. Diallo Dinamo Brest
67' Wissel Ludogorets Wissel E. Manu voor B. Tekpetey Ludogorets
69' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor P. Sedko Dinamo Brest
73' Doelpunt Ludogorets Doelpunt E. Manu met assist van C. Keseru Ludogorets 0-1
77' Wissel Ludogorets Wissel Higinio voor C. Keseru Ludogorets
79' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Higinio met assist van E. Manu Ludogorets 0-2
81' Wissel Dinamo Brest Wissel S. Krivets voor A. Bykov Dinamo Brest
81' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor D. Tweh Dinamo Brest
88' Wissel Ludogorets Wissel J. Ikoko voor C. Oliveira-Souza Ludogorets
88' Wissel Dinamo Brest Wissel K. Pechenin voor R. Yuzepchukh Dinamo Brest
93' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor S. Krivets Dinamo Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Brest - Ludogorets
Opstellingen Dinamo Brest - Ludogorets
De opstellingen van Dinamo Brest en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Brest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Brest - Ludogorets

Dinamo Brest en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Brest en Ludogorets elkaar treffen in de Europa League.