Nabeschouwing Dundalk - KÍ (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 20:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dundalk het donderdag 1 oktober 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Dundalk - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - KÍ (3-1)

Het Europa League duel tussen Dundalk en is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dundalk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Murray, waarmee Dundalk met 1-0 de leiding nam. Dundalk vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Cleary op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist KÍ de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. E. Midtskogen.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Dundalk vergroot nadat D. Kelly de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dundalk.

LIVE Dundalk - KÍ 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Dundalk Doelpunt S. Murray met assist van P. Hoban Dundalk 1-0
48' Doelpunt Dundalk Doelpunt D. Cleary met assist van P. Hoban Dundalk 2-0
56' Wissel KÍ Wissel B. Dosljak voor P. Klettskard
66' Doelpunt KÍ Doelpunt O. E. Midtskogen met assist van P. Johannesen 2-1
67' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor P. Hoban Dundalk
71' Wissel Dundalk Wissel D. Kelly voor S. Colovic Dundalk
71' Wissel Dundalk Wissel D. McMillan voor P. Hoban Dundalk
79' Doelpunt Dundalk Doelpunt D. Kelly met assist van S. Murray Dundalk 3-1
81' Wissel Dundalk Wissel J. Mountney voor P. McEleney Dundalk
81' Gele kaart KÍ Gele kaart voor P. Johannesen
84' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Kelly Dundalk
87' Wissel KÍ Wissel J. Johannesen voor D. Pavlovic
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - KÍ
Opstellingen Dundalk - KÍ
De opstellingen van Dundalk en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundalk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.