Nabeschouwing Elfsborg - Sheriff (2-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Elfsborg het donderdag 1 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena in Boras.

Via de Elfsborg - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Sheriff (2-0)

Het Europa League duel tussen Elfsborg en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-0 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Elfsborg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Jalal Abdulai. Elfsborg vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michael Baidoo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Elfsborg.

LIVE Elfsborg - Sheriff 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Jalal Abdulai met assist van Niklas Hult Elfsborg 1-0
17' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Alesio Mija Sheriff
36' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Gustav Henriksson Elfsborg
49' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Timothy Noor Ouma Elfsborg
57' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Isak Pettersson Elfsborg
61' Wissel Sheriff Wissel Peter Oluwaseun Ademo voor Alesio Mija Sheriff
67' Wissel Elfsborg Wissel Eggert Aron Gudmundsson voor Jalal Abdulai Elfsborg
67' Wissel Elfsborg Wissel Noah Söderberg voor Timothy Noor Ouma Elfsborg
69' Wissel Sheriff Wissel Ibrahim Akanbi Rasheed voor Moussa Kyabou Sheriff
69' Wissel Sheriff Wissel Roko Jureskin voor João Paulo Sheriff
73' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Michael Baidoo met assist van Simon Hedlund Elfsborg 2-0
78' Wissel Elfsborg Wissel Rami Kaib voor Niklas Hult Elfsborg
79' Wissel Elfsborg Wissel Johan Larsson voor Simon Hedlund Elfsborg
84' Wissel Sheriff Wissel Linnéa Östman voor Ayyoub Allach Sheriff
84' Wissel Sheriff Wissel Abou Ouattara voor Ajak Riak Sheriff
84' Wissel Elfsborg Wissel Vadim Paireli voor Arbër Zeneli Elfsborg
86' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Besfort Zeneli Elfsborg
Video hoogtepunten en samenvatting Elfsborg - Sheriff
Opstellingen Elfsborg - Sheriff
De opstellingen van Elfsborg en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elfsborg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheriff zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Oscar Hiljemark
Voorbeschouwing Elfsborg - Sheriff

Elfsborg en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elfsborg en Sheriff in de Europa League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elfsborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Elfsborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.