Nabeschouwing Esbjerg - Salzburg (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 3 oktober 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Esbjerg het donderdag 3 oktober 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Blue Water Arena in Esbjerg.

Via de Esbjerg - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Esbjerg - Salzburg (1-2)

Het Europa League duel tussen Esbjerg en Salzburg is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van Alan. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Salzburg dat via Alan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Diouf dacht na 89 minuten te scoren voor Esbjerg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Esbjerg - Salzburg
1
2
LIVE Esbjerg - Salzburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Esbjerg - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan met assist van Soriano Salzburg
31' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Soriano Salzburg
38' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan Salzburg
52' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Kampl Salzburg
55' Wissel Esbjerg Wissel P. Diouf voor E. Lyng Esbjerg
58' Wissel Esbjerg Wissel J. Rasmussen voor M. van Buren Esbjerg
60' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor M. Lekven Esbjerg
62' Wissel Salzburg Wissel S. Ilsanker voor S. Mané Salzburg
71' Wissel Salzburg Wissel C. Leitgeb voor Alan Salzburg
83' Wissel Esbjerg Wissel M. Bergvold voor M. Lekven Esbjerg
86' Wissel Salzburg Wissel S. Hierländer voor Valon Berisha Salzburg
89' Doelpunt Esbjerg Doelpunt P. Diouf met assist van J. Knudsen Esbjerg
93' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor J. Ankersen Esbjerg