Nabeschouwing Ferencváros - Tottenham Hotspur (1-2) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 18:45 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Ferencváros het donderdag 3 oktober 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Tottenham Hotspur (1-2)

Het Europa League duel tussen Ferencváros en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Igor Pajač geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Pape Matar Sarr, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Tottenham Hotspur opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Brennan Johnson die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Tottenham Hotspur. In de 90e minuut wist Ferencváros de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Barnabás Varga. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ferencváros kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Igor Pajač, waardoor Tottenham Hotspur een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Tottenham Hotspur 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' VAR: Afgekeurd doelpunt Barnabás Varga Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Barnabás Varga Ferencváros
22' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Eldar Ćivić Ferencváros
23' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Pape Matar Sarr met assist van Lucas Bergvall Tottenham Hotspur 0-1
59' Wissel Ferencváros Wissel Mohamed Ali Ben Romdhane voor Eldar Ćivić Ferencváros
59' Wissel Ferencváros Wissel Kristoffer Zachariassen voor Saldanha Ferencváros
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Brennan Johnson voor Timo Werner Tottenham Hotspur
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Dejan Kulusevski voor Lucas Bergvall Tottenham Hotspur
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel James Maddison voor Will Lankshear Tottenham Hotspur
77' Wissel Ferencváros Wissel Kady Borges voor Adama Malouda Traoré Ferencváros
77' Wissel Ferencváros Wissel Cebrail Makreckis voor Stefan Gartenmann Ferencváros
81' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Dominic Solanke voor Pape Matar Sarr Tottenham Hotspur
84' Wissel Ferencváros Wissel Aleksandar Pešić voor Mohammad Abu Fani Ferencváros
86' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Brennan Johnson met assist van James Maddison Tottenham Hotspur 0-2
90' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Barnabás Varga met assist van Cristian Ramírez Ferencváros 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Tottenham Hotspur
Opstellingen Ferencváros - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Ferencváros en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Angelos Postecoglou
Voorbeschouwing Ferencváros - Tottenham Hotspur

Ferencváros en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Pajač en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ferencváros en Tottenham Hotspur elkaar treffen in de Europa League.

Winst Ferencváros 0
Winst Tottenham Hotspur 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ferencváros op een 26e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 4e plaats.