Nabeschouwing Galatasaray - PAOK (3-1) || Europa League 2024/2025

Woensdag 25 september 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Galatasaray het woensdag 25 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - PAOK (3-1)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Abdul Rahman Baba zette Galatasaray op een 1-0 voorsprong in de 48e minuut van de wedstrijd. PAOK kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Giannis Konstantelias, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette Yunus Akgün zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Galatasaray vergroot nadat Mauro Icardi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Galatasaray.

LIVE Galatasaray - PAOK 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Magomed Ozdoev PAOK
28' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Răzvan Lucescu PAOK
48' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt Abdul Rahman Baba Galatasaray 1-0
56' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Kaan Ayhan Galatasaray
67' Doelpunt PAOK Doelpunt Giannis Konstantelias PAOK 1-1
71' Wissel PAOK Wissel Tarik Tissoudali voor Fedor Chalov PAOK
76' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Yunus Akgün met assist van Victor Osimhen Galatasaray 2-1
77' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Giannis Konstantelias PAOK
77' Wissel PAOK Wissel Stefan Schwab voor Magomed Ozdoev PAOK
78' Wissel Galatasaray Wissel Mauro Icardi voor Victor Osimhen Galatasaray
78' Wissel Galatasaray Wissel Kerem Demirbay voor Dries Mertens Galatasaray
81' Wissel PAOK Wissel Tiemoué Bakayoko voor Mady Camara PAOK
84' Wissel Galatasaray Wissel Elias Jelert voor Kaan Ayhan Galatasaray
88' Wissel Galatasaray Wissel Michy Batshuayi voor Barış Alper Yılmaz Galatasaray
88' Wissel Galatasaray Wissel Berkan Kutlu voor Yunus Akgün Galatasaray
95' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mauro Icardi met assist van Kerem Demirbay Galatasaray 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - PAOK
Opstellingen Galatasaray - PAOK
De opstellingen van Galatasaray en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - PAOK

Galatasaray en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en PAOK elkaar treffen in de Europa League.