Nabeschouwing Hearts - Viktoria Pilsen (0-1) || Europa League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Hearts het donderdag 29 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Viktoria Pilsen (0-1)

Het Europa League duel tussen Hearts en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door L. Červ, waarmee Viktoria Plzeň met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Viktoria Pilsen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hearts - Viktoria Pilsen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Jorge Grant Hearts
58' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Vydra voor A. Sojka Viktoria Plzeň
67' Wissel Hearts Wissel Yutaro Oda voor James Penrice Hearts
67' Wissel Hearts Wissel Blair Spittal voor Jorge Grant Hearts
72' Wissel Hearts Wissel Yan Dhanda voor Varela Hearts
76' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Červ met assist van D. Vašulín Viktoria Plzeň 0-1
82' Wissel Hearts Wissel Alan Forrest voor Cammy Devlin Hearts
82' Wissel Hearts Wissel James Wilson voor Kenneth Vargas Hearts
87' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Hejda voor D. Vašulín Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Gerald Taylor Hearts
94' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Frankie Kent Hearts
92' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Slončík voor P. Šulc Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Viktoria Pilsen
Opstellingen Hearts - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Hearts en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.