Nabeschouwing Hoffenheim - Dynamo Kiev (2-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 18:45 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Hoffenheim het donderdag 3 oktober 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in DnB NOR Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Dynamo Kiev (2-0)

Het Europa League duel tussen Hoffenheim en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Adam Hložek, waarmee TSG Hoffenheim met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Hložek op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Dynamo Kiev 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Adam Hložek met assist van Valentin Gendrey TSG Hoffenheim 1-0
40' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Florian Grillitsch TSG Hoffenheim
56' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Pavel Kadeřábek voor Valentin Gendrey TSG Hoffenheim
56' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Umut Tohumcu voor Florian Grillitsch TSG Hoffenheim
60' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Adam Hložek met assist van Andrej Kramarić TSG Hoffenheim 2-0
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Pikhalyonok voor Vladyslav Vanat Dynamo Kyiv
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Eduardo Guerrero voor Mykola Mykhailenko Dynamo Kyiv
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Tim Drexler voor Kevin Akpoguma TSG Hoffenheim
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Marius Bülter voor Andrej Kramarić TSG Hoffenheim
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Andriyevskyi voor Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv
84' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Valentyn Rubchynskyi voor Vladyslav Kabaiev Dynamo Kyiv
87' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Jacob Bruun Larsen voor Max Moerstedt TSG Hoffenheim
93' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Volodymyr Shepeliev voor Mykola Shaparenko Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Dynamo Kiev
Opstellingen Hoffenheim - Dynamo Kiev
De opstellingen van Hoffenheim en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.