Nabeschouwing KÍ - Dinamo Tbilisi (6-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Torshavn.

Via de KÍ - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Dinamo Tbilisi (6-1)

Het Europa League duel tussen en Dinamo Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Þorvaldur Arnason geëindigd in een 6-1 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Pavlovic, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. KÍ vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Johannesen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van KÍ, waarmee P. Klettskard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam KÍ geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Klettskard. Na 71 minuten wist Dinamo Tbilisi eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Pernambuco bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 73e minuut was het P. Klettskard van KÍ wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens KÍ mocht J. Johannesen in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Þorvaldur Arnason en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van KÍ.

LIVE KÍ - Dinamo Tbilisi 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor R. Kvaskhvadze Dinamo Tbilisi
22' Doelpunt KÍ Doelpunt D. Pavlovic 1-0
28' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor S. Gbegnon Dinamo Tbilisi
40' Gele kaart KÍ Gele kaart voor P. Johannesen
52' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel Pernambuco voor F. Orsula Dinamo Tbilisi
58' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Johannesen met assist van J. Brinck 2-0
60' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Klettskard 3-0
61' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Kutsia voor G. Zaria Dinamo Tbilisi
70' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Klettskard met assist van J. Bjartalid 4-0
71' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt Pernambuco Dinamo Tbilisi 4-1
73' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Klettskard 5-1
75' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Kukhianidze voor D. Kobouri Dinamo Tbilisi
76' Wissel KÍ Wissel D. Skrbec voor D. Pavlovic
81' Wissel KÍ Wissel J. Johannesen voor P. Klettskard
83' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Andreasen
85' Doelpunt KÍ Doelpunt J. Johannesen met assist van J. Bjartalid 6-1
89' Wissel KÍ Wissel B. Dosljak voor P. Johannesen
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Dinamo Tbilisi
Opstellingen KÍ - Dinamo Tbilisi
De opstellingen van KÍ en Dinamo Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Tbilisi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Francisco Javier Muñoz Llompart
Voorbeschouwing KÍ - Dinamo Tbilisi

en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Þorvaldur Arnason en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de Europa League.