Nabeschouwing Keşlə FK - Laçi (0-0) (4-5 na strafschoppen) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Keşlə FK het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Laçi. De wedstrijd wordt gespeeld in ASK Arena in Baku.

Via de Keşlə FK - Laçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Keşlə FK - Laçi (0-0) (4-5 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Keşlə FK en Laçi is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kikacheishvili geëindigd in een overwinning voor Laçi. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Laçi het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. De Oliveira van Laçi. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 72e minuut het veld moest verlaten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 112e minuut kreeg S. Aliev van Keşlə FK voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Keşlə FK de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Keşlə FK en Laçi gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Laçi, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Keşlə FK - Laçi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Keşlə FK - Laçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor D. Klyots Keşlə FK
37' Gele kaart Laçi Gele kaart voor L. De Oliveira Laçi
64' Wissel Keşlə FK Wissel Junior voor A. Christovao Keşlə FK
71' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor S. Aliev Keşlə FK
72' Tweede gele kaart Laçi Tweede gele kaart voor L. De Oliveira Laçi
81' Wissel Keşlə FK Wissel J. Imamverdiyev voor Artur Keşlə FK
99' Wissel Laçi Wissel D. Rapo voor A. Deliu Laçi
102' Gele kaart Laçi Gele kaart voor A. Selmani Laçi
105' Wissel Laçi Wissel K. Rapo voor R. Xhixha Laçi
112' Tweede gele kaart Keşlə FK Tweede gele kaart voor S. Aliev Keşlə FK
119' Wissel Keşlə FK Wissel T. Akhundov voor V. Isgandarli Keşlə FK
122' Wissel Laçi Wissel M. Mazrekaj voor Teco Laçi
1' Penalty gescoord in shootout Laçi Penalty gescoord in shootout K. Nwabueze Laçi 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Keşlə FK Penalty gescoord in shootout D. Klyots Keşlə FK 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Laçi Penalty gescoord in shootout R. Lushkja Laçi 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Keşlə FK Penalty gescoord in shootout Junior Keşlə FK 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Laçi Penalty gescoord in shootout D. Rapo Laçi 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Keşlə FK Penalty gescoord in shootout T. Akhundov Keşlə FK 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Laçi Penalty gescoord in shootout M. Mazrekaj Laçi 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Keşlə FK Penalty gescoord in shootout R. Hadzhiyev Keşlə FK 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Laçi Penalty gescoord in shootout A. Ignjatovic Laçi 4-5
5' Penalty gemist in shootout Keşlə FK Penalty gemist in shootout I. Qyrtymov Keşlə FK
Video hoogtepunten en samenvatting Keşlə FK - Laçi
Opstellingen Keşlə FK - Laçi
De opstellingen van Keşlə FK en Laçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Keşlə FK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Laçi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.