Nabeschouwing Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen (1-2) || Europa League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Kryvbas Kryvyi Rih het donderdag 8 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Shakhty Zhovtneva in Kryvyi Rih.

Via de Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Europa League duel tussen Kryvbas Kryvyi Rih en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Prince Kwabena Adu, waarmee Kryvbas Kryvyi Rih met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jiří Maxim Panoš, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Daniel Vasulin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Viktoria Plzeň de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastian Gishamer, waardoor Viktoria Pilsen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Prince Kwabena Adu Kryvbas Kryvyi Rih
20' Doelpunt Kryvbas Kryvyi Rih Doelpunt Prince Kwabena Adu met assist van Junior Yvan Nyabeye Dibango Kryvbas Kryvyi Rih 1-0
32' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Jiří Maxim Panoš Viktoria Plzeň
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Daniel Vasulin voor Matej Vydra Viktoria Plzeň
48' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Jiří Maxim Panoš met assist van Lukáš Červ Viktoria Plzeň 1-1
55' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Maksym Lunyov voor Ehor Tverdokhlib Kryvbas Kryvyi Rih
63' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Junior Yvan Nyabeye Dibango Kryvbas Kryvyi Rih
64' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Tom Slončík voor Jiří Maxim Panoš Viktoria Plzeň
66' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Daniel Sosah voor Artur Mykytyshyn Kryvbas Kryvyi Rih
66' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Oleksandr Drambayev voor Denys Kuzyk Kryvbas Kryvyi Rih
69' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Daniel Vasulin met assist van Pavel Šulc Viktoria Plzeň 1-2
74' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Daniel Vasulin Viktoria Plzeň
74' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Yury Vakulko Kryvbas Kryvyi Rih
81' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Oleg Kozhushko voor Yury Vakulko Kryvbas Kryvyi Rih
81' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Matteo Amoroso voor Prince Kwabena Adu Kryvbas Kryvyi Rih
95' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Alexandr Sojka voor Lukáš Červ Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jhon Mosquera voor Milan Havel Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Erik Jirka voor Pavel Šulc Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen
Opstellingen Kryvbas Kryvyi Rih - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Kryvbas Kryvyi Rih en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kryvbas Kryvyi Rih gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.