Nabeschouwing KÍ - Borac Banja Luka (2-1) || Europa League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt het donderdag 8 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de KÍ - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Borac Banja Luka (2-1)

Het Europa League duel tussen en Borac Banja Luka is onder leiding van scheidsrechter Marek Radina geëindigd in een 2-1 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Páll Klettskard, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Mark Jensen zorgde ervoor dat Borac Banja Luka op 1-1 kwam te staan in de 31e minuut. In de 33e minuut moest Borac Banja Luka verder met een man minder nadat Sebastián Herrera Cardona een rode kaart had gekregen.

In de 36e minuut was het KÍ dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Kristoffer Odemarksbakken, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marek Radina, waardoor KÍ een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE KÍ - Borac Banja Luka 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt KÍ Doelpunt Páll Klettskard 1-0
31' Eigen doelpunt Borac Banja Luka Eigen doelpunt Mark Jensen Borac Banja Luka 1-1
33' Rode kaart Borac Banja Luka Rode kaart voor Sebastián Herrera Cardona Borac Banja Luka
36' Doelpunt KÍ Doelpunt Kristoffer Odemarksbakken met assist van Árni Frederiksberg 2-1
37' Wissel KÍ Wissel Paetur Petersen voor Heini Vatnsdal
37' Wissel Borac Banja Luka Wissel Marko Vukcevic voor Stefan Savic Borac Banja Luka
49' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Cédric Yamberé
56' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor Jovo Lukić Borac Banja Luka
65' Gele kaart KÍ Gele kaart voor René Joensen
65' Wissel Borac Banja Luka Wissel David Čavić voor Dino Skorup Borac Banja Luka
65' Wissel Borac Banja Luka Wissel Aleks Pihler voor Nikola Srećković Borac Banja Luka
77' Wissel KÍ Wissel Deni Pavlović voor René Joensen
77' Wissel KÍ Wissel Joseph Michael Williams voor Hallur Hansson
79' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor Damjan Siskovski Borac Banja Luka
82' Wissel Borac Banja Luka Wissel Damir Hrelja voor Enver Kulašin Borac Banja Luka
88' Wissel KÍ Wissel Börge Petersen voor Kristoffer Odemarksbakken
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Borac Banja Luka
Opstellingen KÍ - Borac Banja Luka
De opstellingen van KÍ en Borac Banja Luka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Borac Banja Luka zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mladen Žižović
Voorbeschouwing KÍ - Borac Banja Luka

en Borac Banja Luka spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marek Radina en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en Borac Banja Luka elkaar treffen in de Europa League.