Nabeschouwing Lincoln Red Imps - UT Pétange (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 17:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Lincoln Red Imps het donderdag 27 augustus 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen UT Pétange. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - UT Pétange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - UT Pétange (2-0)

Het Europa League duel tussen Lincoln Red Imps en UT Pétange is onder leiding van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lincoln Red Imps. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door L. Casciaro, waarmee Lincoln Red Imps met 1-0 de leiding nam. Lincoln Red Imps kreeg via A. Hernandez in de 58e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Helgi Mikael Jónasson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lincoln Red Imps via een goal van M. Yahaya in de 95e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lincoln Red Imps.

Wedstrijdstatistieken Lincoln Red Imps - UT Pétange
2
0
LIVE Lincoln Red Imps - UT Pétange 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - UT Pétange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt L. Casciaro met assist van K. Gomez Lincoln Red Imps 1-0
51' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor S. Wiseman Lincoln Red Imps
55' Wissel UT Pétange Wissel E. Gashi voor L. Duriatti UT Pétange
57' Gele kaart UT Pétange Gele kaart voor B. Kodjia UT Pétange
58' Penalty gemist Lincoln Red Imps Penalty gemist A. Hernandez Lincoln Red Imps
61' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor J. Sergeant Lincoln Red Imps
63' Wissel UT Pétange Wissel J. Nanizayamo voor R. Maah UT Pétange
73' Wissel Lincoln Red Imps Wissel K. Casciaro voor A. Hernandez Lincoln Red Imps
75' Wissel UT Pétange Wissel J. Rodrigues voor M. Schneider UT Pétange
78' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Coombes voor L. Casciaro Lincoln Red Imps
84' Gele kaart UT Pétange Gele kaart voor J. Rodrigues UT Pétange
85' Wissel Lincoln Red Imps Wissel E. Same voor K. Gomez Lincoln Red Imps
95' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt M. Yahaya met assist van J. Coombes Lincoln Red Imps 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - UT Pétange
Opstellingen Lincoln Red Imps - UT Pétange
De opstellingen van Lincoln Red Imps en UT Pétange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en UT Pétange zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - UT Pétange

Lincoln Red Imps en UT Pétange spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lincoln Red Imps en UT Pétange elkaar treffen in de Europa League.