Nabeschouwing Ludogorets - Slavia Praag (0-2) || Europa League 2024/2025

Woensdag 25 september 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Ludogorets het woensdag 25 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Slavia Praag (0-2)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Matěj Jurásek, waarmee Slavia Praha met 0-1 de leiding nam. Slavia Praha vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mojmír Chytil op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Slavia Praag.

LIVE Ludogorets - Slavia Praag 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Tomáš Chorý Slavia Praha
22' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Pedro Naressi Ludogorets
38' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Matěj Jurásek met assist van Tomáš Chorý Slavia Praha 0-1
41' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Caio Vidal Ludogorets
59' Wissel Slavia Praha Wissel Mojmír Chytil voor Tomáš Chorý Slavia Praha
60' Wissel Slavia Praha Wissel Ondrej Lingr voor Matěj Jurásek Slavia Praha
65' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt Mojmír Chytil met assist van Lukáš Provod Slavia Praha 0-2
66' Wissel Ludogorets Wissel Aguibou Camara voor Kwadwo Duah Ludogorets
66' Wissel Ludogorets Wissel Ivajlo Chochev voor Pedro Naressi Ludogorets
70' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor El Hadji Malick Diouf Slavia Praha
74' Wissel Slavia Praha Wissel Ondřej Zmrzlý voor El Hadji Malick Diouf Slavia Praha
74' Wissel Ludogorets Wissel Erick Marcus voor Caio Vidal Ludogorets
74' Wissel Ludogorets Wissel Deroy Duarte voor Jakub Piotrowski Ludogorets
80' Wissel Slavia Praha Wissel Simion Michez voor Christos Zafeiris Slavia Praha
80' Wissel Slavia Praha Wissel Filip Prebsl voor Lukáš Provod Slavia Praha
83' Wissel Ludogorets Wissel Georgi Rusev voor Rick Ludogorets
85' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Jan Bořil Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Slavia Praag
Opstellingen Ludogorets - Slavia Praag
De opstellingen van Ludogorets en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Jindřich Trpišovský
Voorbeschouwing Ludogorets - Slavia Praag

Ludogorets en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Slavia Praag elkaar treffen in de Europa League.