Nabeschouwing Midtjylland - Hoffenheim (1-1) || Europa League 2024/2025

Woensdag 25 september 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Midtjylland het woensdag 25 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Hoffenheim (1-1)

De Europa League 2024/2025 wedstrijd tussen Midtjylland en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Darío Osorio, waarmee FC Midtjylland met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat TSG Hoffenheim het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Max Moerstedt die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Midtjylland - Hoffenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Midtjylland Gele kaart voor Darío Osorio FC Midtjylland
42' Doelpunt FC Midtjylland Doelpunt Darío Osorio met assist van Joel Andersson FC Midtjylland 1-0
61' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Mergim Berisha voor Haris Tabaković TSG Hoffenheim
61' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Alexander Prass voor Jacob Bruun Larsen TSG Hoffenheim
63' Wissel FC Midtjylland Wissel Jan Kuchta voor Franculino Djú FC Midtjylland
66' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Pavel Kadeřábek voor Valentin Gendrey TSG Hoffenheim
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Tim Drexler voor Stanley NSoki TSG Hoffenheim
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Max Moerstedt voor Marius Bülter TSG Hoffenheim
74' Wissel FC Midtjylland Wissel Valdemar Byskov voor Darío Osorio FC Midtjylland
74' Wissel FC Midtjylland Wissel Pedro Bravo voor Denil Castillo FC Midtjylland
77' Wissel FC Midtjylland Wissel Kristoffer Askildsen voor Aral Şimşir FC Midtjylland
77' Wissel FC Midtjylland Wissel Victor Bak Jensen voor Joel Andersson FC Midtjylland
90' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Max Moerstedt met assist van Pavel Kadeřábek TSG Hoffenheim 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Hoffenheim
Opstellingen Midtjylland - Hoffenheim
De opstellingen van Midtjylland en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Pellegrino Matarazzo
Voorbeschouwing Midtjylland - Hoffenheim

Midtjylland en Hoffenheim spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nenad Minaković en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en Hoffenheim elkaar treffen in de Europa League.