Nabeschouwing Milan - Crvena Zvezda (1-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Milan het donderdag 25 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Crvena Zvezda (1-1)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Milan en Crvena Zvezda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. F. Kessie maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milan vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Crvena Zvezda kwam na 24 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van El Fardou Ben, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 70e minuut kreeg M. Gobeljic van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crvena Zvezda de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Milan - Crvena Zvezda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
9' Penalty Milan Penalty F. Kessie Milan 1-0
24' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt El Fardou Ben met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 1-1
45' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Srnic Crvena Zvezda
46' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor R. Leao Milan
46' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor R. Krunic Milan
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor S. Srnic Crvena Zvezda
63' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
66' Wissel Milan Wissel T. Hernandez voor D. Calabria Milan
66' Wissel Milan Wissel A. Saelemaekers voor S. Castillejo Milan
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Katai voor G. Kanga Crvena Zvezda
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel F. Falco voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
70' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
84' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Crvena Zvezda
Opstellingen Milan - Crvena Zvezda
De opstellingen van Milan en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Milan - Crvena Zvezda

Milan en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Crvena Zvezda in de Europa League vond plaats op 18 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.