Nabeschouwing Neftçi - Galatasaray (1-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Neftçi het donderdag 17 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Neftçi - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Galatasaray (1-3)

Het Europa League duel tussen Neftçi en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Diagne, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Neftçi kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. M. Mbodj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette C. Luyindama zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Galatasaray vergroot nadat M. Diagne de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Galatasaray.

LIVE Neftçi - Galatasaray 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor P. Ibara Neftçi
19' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne met assist van M. Linnes Galatasaray 0-1
35' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor N. Alasgarov Neftçi
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor Y. Belhanda Galatasaray
46' Doelpunt Neftçi Doelpunt P. M. Mbodj met assist van E. Makhmudov Neftçi 1-1
48' Doelpunt Galatasaray Doelpunt C. Luyindama met assist van T. Antalyali Galatasaray 1-2
54' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Feghouli Galatasaray
63' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne met assist van O. Bayram Galatasaray 1-3
65' Wissel Neftçi Wissel Thallyson voor N. Alasgarov Neftçi
67' Wissel Galatasaray Wissel A. Turan voor E. Kilinc Galatasaray
69' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor M. Kane Neftçi
70' Wissel Neftçi Wissel S. Bougrine voor S. Nariman Neftçi
76' Wissel Neftçi Wissel M. Abbasov voor P. Ibara Neftçi
83' Wissel Galatasaray Wissel J. Durmaz voor R. Babel Galatasaray
86' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor A. Krivotsyuk Neftçi
89' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor S. Bougrine Neftçi
92' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Saracchi Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Galatasaray
Opstellingen Neftçi - Galatasaray
De opstellingen van Neftçi en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.