Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting Braga (3-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 18:45 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 3 oktober 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting Braga (3-0)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Damian Sylwestrzak geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Ayoub El Kaabi, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Santiago Hezze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee Ayoub El Kaabi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damian Sylwestrzak, waardoor Olympiakos Piraeus een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympiakos Piraeus - Sporting Braga 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Panagiotis Retsos Olympiakos Piraeus
45' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Ayoub El Kaabi met assist van Gelson Martins Olympiakos Piraeus 1-0
47' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vítor Carvalho Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Ismael Gharbi voor Gabriel Martínez Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Jean-Baptiste Gorby voor Vítor Carvalho Sporting Braga
53' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Santiago Hezze met assist van Rodinei Olympiakos Piraeus 2-0
58' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Willian voor Chiquinho Olympiakos Piraeus
59' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Ayoub El Kaabi met assist van Rodinei Olympiakos Piraeus 3-0
63' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Santiago Hezze Olympiakos Piraeus
67' Wissel Sporting Braga Wissel Amine El Ouazzani voor Adrián Marín Sporting Braga
68' Wissel Sporting Braga Wissel Victor Gómez voor Roberto Fernández Sporting Braga
68' Wissel Sporting Braga Wissel Roger Fernandes voor André Horta Sporting Braga
69' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor João Ferreira Sporting Braga
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Andreas Richardos Ntoi voor Panagiotis Retsos Olympiakos Piraeus
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Sérgio Oliveira voor Gelson Martins Olympiakos Piraeus
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Lorenzo Pirola voor Rodinei Olympiakos Piraeus
80' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Giorgos Masouras voor David Carmo Olympiakos Piraeus
88' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Francisco Ortega Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Sporting Braga
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Sporting Braga
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting Braga

Olympiakos Piraeus en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damian Sylwestrzak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Sporting Braga elkaar treffen in de Europa League.

Winst Olympiakos Piraeus 0
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympiakos Piraeus op een 32e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 13e plaats.