Nabeschouwing PAOK - FCSB (0-1) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt PAOK het donderdag 3 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloniki.

Via de PAOK - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - FCSB (0-1)

Het Europa League duel tussen PAOK en FCSB is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-1 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Daniel Bîrligea, waarmee FCSB met 0-1 de leiding nam. In de 56e minuut kreeg Darius Olaru van FCSB voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FCSB de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FCSB uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE PAOK - FCSB 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Mady Camara PAOK
16' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Florin Tănase FCSB
43' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Mihai Popescu FCSB
53' Doelpunt FCSB Doelpunt Daniel Bîrligea met assist van Darius Olaru FCSB 0-1
51' Wissel FCSB Wissel Malcom Edjouma voor Mihai Lixandru FCSB
47' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Joan Sastre PAOK
49' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Darius Olaru FCSB
46' Wissel FCSB Wissel David Miculescu voor Alexandru Băluță FCSB
56' Tweede gele kaart FCSB Tweede gele kaart voor Darius Olaru FCSB
64' Wissel FCSB Wissel Octavian Popescu voor Florin Tănase FCSB
69' Wissel PAOK Wissel Tiemoué Bakayoko voor Mady Camara PAOK
70' Wissel PAOK Wissel Andrija Živković voor Joan Sastre PAOK
70' Wissel PAOK Wissel Tarik Tissoudali voor Fedor Chalov PAOK
73' Wissel PAOK Wissel Stefan Schwab voor Magomed Ozdoev PAOK
74' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Daniel Bîrligea FCSB
78' Wissel FCSB Wissel Baba Alhassan voor Daniel Bîrligea FCSB
83' Wissel PAOK Wissel Shola Shoretire voor Kiril Despodov PAOK
86' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Ștefan Târnovanu FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - FCSB
Opstellingen PAOK - FCSB
De opstellingen van PAOK en FCSB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FCSB zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - FCSB

PAOK en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en FCSB elkaar treffen in de Europa League.

Winst PAOK 0
Winst FCSB 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PAOK op een 31e positie staat, terwijl we FCSB terugvinden op de 9e plaats.