Nabeschouwing Qarabağ - Maccabi Tel Aviv (1-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Qarabağ het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in Istanbul.

Via de Qarabağ - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Maccabi Tel Aviv (1-1)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Qarabağ en Maccabi Tel Aviv geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Y. Cohen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Tel Aviv vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Qarabağ kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Romero, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Qarabağ - Maccabi Tel Aviv 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor W. Guerrier Qarabağ
22' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty Y. Cohen Maccabi Tel Aviv 0-1
37' Doelpunt Qarabağ Doelpunt J. Romero met assist van A. Zoubir Qarabağ 1-1
40' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor U. Matic Qarabağ
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Guerrero voor N. Blackman Maccabi Tel Aviv
69' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Glazer voor M. Kandil Maccabi Tel Aviv
72' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor J. Romero Qarabağ
84' Wissel Qarabağ Wissel R. Mammadov voor F. Ozobic Qarabağ
84' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel I. Shechter voor E. Golasa Maccabi Tel Aviv
84' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel T. I. Ben Haim voor D. Peretz Maccabi Tel Aviv
85' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor L. Hernandez Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Qarabağ - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Qarabağ en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Qarabağ - Maccabi Tel Aviv

Qarabağ en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hennessy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Maccabi Tel Aviv in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maccabi Tel Aviv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Qarabağ 0
Winst Maccabi Tel Aviv 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 4e positie staat, terwijl we Maccabi Tel Aviv terugvinden op de 2e plaats.