Nabeschouwing Rijeka - Corvinul Hunedoara (1-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Rijeka het donderdag 1 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Corvinul Hunedoara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Corvinul Hunedoara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Corvinul Hunedoara (1-0)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Corvinul Hunedoara is onder leiding van scheidsrechter Sivert Amland geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rijeka. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Dejan Petrovic, waarmee Rijeka met 1-0 de leiding nam. Corvinul Hunedoara kreeg via Sergiu Florin Buș in de 76e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sivert Amland de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rijeka.

LIVE Rijeka - Corvinul Hunedoara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Corvinul Hunedoara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rijeka Doelpunt Dejan Petrovic met assist van Franjo Ivanovic Rijeka 1-0
46' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Antonio Bradu voor Mihai Velisar Corvinul Hunedoara
49' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Sergiu Florin Buș Corvinul Hunedoara
53' Wissel Rijeka Wissel Josip Posavec voor Martin Zlomislic Rijeka
72' Wissel Rijeka Wissel Emmanuel Justine Rabby Banda voor Lindon Selahi Rijeka
73' Wissel Rijeka Wissel Bruno Bogojevic voor Toni Fruk Rijeka
74' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Josip Posavec Rijeka
75' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Marco Pašalić Rijeka
76' Penalty gemist Corvinul Hunedoara Penalty gemist Sergiu Florin Buș Sergiu Florin Buș Corvinul Hunedoara
78' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Niko Galesic Rijeka
85' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Ion Cărăruș voor Denis Lucian Hrezdac Corvinul Hunedoara
89' Wissel Rijeka Wissel Ante Majstorovic voor Niko Jankovic Rijeka
91' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Antonio Manolache Corvinul Hunedoara
95' Wissel Rijeka Wissel Jorge Obregón voor Marco Pašalić Rijeka
95' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Andrei Hergheligiu voor Desley Ubbink Corvinul Hunedoara
97' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Ştefan Daniel Lefter Corvinul Hunedoara
95' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Lucas Ioan Câmpan voor Sergiu Florin Buș Corvinul Hunedoara
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Corvinul Hunedoara
Opstellingen Rijeka - Corvinul Hunedoara
De opstellingen van Rijeka en Corvinul Hunedoara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijeka gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Corvinul Hunedoara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rijeka - Corvinul Hunedoara

Rijeka en Corvinul Hunedoara spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sivert Amland en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rijeka en Corvinul Hunedoara in de Europa League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.