Nabeschouwing Rosenborg - PSV (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 19:00 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt Rosenborg het donderdag 1 oktober 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - PSV (0-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en PSV is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door E. Zahavi, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. PSV vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Gakpo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PSV.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - PSV
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
130
88
Gevaarlijke aanvallen
59
26
Overtredingen
12
11
Corners
6
2
Wissels
2
3
LIVE Rosenborg - PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
21' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor R. Thomas PSV
22' Doelpunt PSV Doelpunt E. Zahavi met assist van D. Malen PSV 0-1
58' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Hendrix PSV
60' Wissel PSV Wissel N. Viergever voor P. Max PSV
61' Doelpunt PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van E. Zahavi PSV 0-2
63' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor S. Adegbenro Rosenborg
65' Wissel Rosenborg Wissel P. A. Helland voor S. Adegbenro Rosenborg
77' Wissel Rosenborg Wissel E. Reitan voor V. Hedenstad Rosenborg
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
90' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor P. Konate Rosenborg
93' Wissel PSV Wissel C. Madueke voor E. Zahavi PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - PSV
Opstellingen Rosenborg - PSV
De opstellingen van Rosenborg en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Åge Fridtjof Hareide
Voorbeschouwing Rosenborg - PSV

Rosenborg en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en PSV in de Europa League vond plaats op 12 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rosenborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rosenborg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rosenborg 0
Winst PSV 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rosenborg - PSV Opstelling Rosenborg Opstelling PSV Live Rosenborg - PSV Live Rosenborg - PSV kijken Rosenborg - PSV kijken Live Rosenborg - PSV stream Rosenborg - PSV Fox Sports Nabeschouwing Rosenborg - PSV Uitslag Rosenborg - PSV Statistieken Rosenborg - PSV Europa League 2020/2021 Rosenborg - PSV wedden Rosenborg - PSV gokken Rosenborg - PSV Unibet