Nabeschouwing Ružomberok - Trabzonspor (0-2) || Europa League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:30 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Ružomberok het donderdag 25 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MFK Ružomberok in Ruzomberok.

Via de Ružomberok - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ružomberok - Trabzonspor (0-2)

Het Europa League duel tussen Ružomberok en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 0-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Trabzonspor opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Cihan Çanak die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Trabzonspor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Trabzonspor.

LIVE Ružomberok - Trabzonspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ružomberok - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Mahmoud Trezeguet met assist van Edin Višća Trabzonspor 0-1
46' Wissel Ružomberok Wissel Stefan Gerec voor Marian Chobot Ružomberok
51' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Martin Gomola Ružomberok
56' Wissel Ružomberok Wissel Martin Boda voor Alexander Mojžiš Ružomberok
67' Wissel Trabzonspor Wissel Cihan Çanak voor Denis Drăguș Trabzonspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Umut Günes Trabzonspor
74' Wissel Ružomberok Wissel Kristof Domonkos voor Martin Gomola Ružomberok
74' Wissel Ružomberok Wissel Timotej Mudry voor Samuel Lavrinčík Ružomberok
80' Wissel Trabzonspor Wissel Mislav Oršić voor Mahmoud Trezeguet Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel Rayyan Baniya voor Enis Bardhi Trabzonspor
82' Wissel Ružomberok Wissel Marko Kelemen voor Jan Hladík Ružomberok
87' Wissel Trabzonspor Wissel Anthony Nuatuzor Nwakaeme voor Edin Višća Trabzonspor
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
91' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Cihan Çanak met assist van Mislav Oršić Trabzonspor 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ružomberok - Trabzonspor
Opstellingen Ružomberok - Trabzonspor
De opstellingen van Ružomberok en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ružomberok gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Ondrej Smetana
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Ružomberok - Trabzonspor

Ružomberok en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ružomberok en Trabzonspor elkaar treffen in de Europa League.