Nabeschouwing Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv (2-1) || Europa League 2024/2025

Donderdag 26 september 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Sporting Braga het donderdag 26 september 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv (2-1)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. Osher Davida maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Tel Aviv vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sporting Braga kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bruma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Bruma van Sporting Braga die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de 98e minuut moest Maccabi Tel Aviv verder met een man minder, nadat Gabi Kanikovski een tweede gele kaart kreeg. In de 99e minuut moest Maccabi Tel Aviv verder met een man minder, nadat Tyrese Asante een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matej Jug, waardoor Sporting Braga een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Raz Shlomo Maccabi Tel Aviv
30' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty Osher Davida Maccabi Tel Aviv 0-1
46' Wissel Sporting Braga Wissel Ismaël Gharbi voor Amine El Ouazzani Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Jean-Baptiste Gorby voor Rafik Guitane Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Roberto Fernández voor Vitor Carvalho Sporting Braga
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Henry Addo voor Elad Madmon Maccabi Tel Aviv
68' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Yuri Ribeiro Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel Roger voor Yuri Ribeiro Sporting Braga
76' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Gabi Kanikovski Maccabi Tel Aviv
78' Wissel Sporting Braga Wissel Bright Arrey-Mbi voor João Ferreira Sporting Braga
78' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Hisham Layous voor Osher Davida Maccabi Tel Aviv
78' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Weslley Patati voor Dor Turgeman Maccabi Tel Aviv
88' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Bruma met assist van Roberto Fernández Sporting Braga 1-1
95' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Tyrese Asante Maccabi Tel Aviv
97' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tiago Sá Sporting Braga
95' Penalty Sporting Braga Penalty Bruma Sporting Braga 2-1
93' Roberto Fernández Sporting Braga
98' Tweede gele kaart Maccabi Tel Aviv Tweede gele kaart voor Gabi Kanikovski Maccabi Tel Aviv
99' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Roberto Fernández Sporting Braga
99' Tweede gele kaart Maccabi Tel Aviv Tweede gele kaart voor Tyrese Asante Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Sporting Braga en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.