Nabeschouwing Molde - Cercle Brugge (3-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Molde het donderdag 8 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Cercle Brugge (3-0)

Het Europa League duel tussen Molde en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Molde kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Kristian Eriksen. Molde vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Magnus Wolff Eikrem op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee Martin Linnes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Molde gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Molde kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, die werd genomen door Emil Breivik. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Molde een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Cercle Brugge 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen met assist van Markus André Kaasa Molde 1-0
18' Doelpunt Molde Doelpunt Magnus Wolff Eikrem met assist van Mats Møller Dæhli Molde 2-0
30' Doelpunt Molde Doelpunt Martin Linnes met assist van Kristian Eriksen Molde 3-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Kazeem Olaigbe voor Felipe Augusto Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Christiaan Ravych voor Boris Popovic Cercle Brugge
55' Gele kaart Molde Gele kaart voor Emil Breivik Molde
61' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Nazinho Cercle Brugge
63' Wissel Cercle Brugge Wissel Hannes Van Der Bruggen voor Lawrence Agyekum Cercle Brugge
63' Wissel Cercle Brugge Wissel Alan Minda voor Abdoul Kader Ouattara Cercle Brugge
75' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Jesper Daland Cercle Brugge
77' Wissel Molde Wissel Halldor Stenevik voor Martin Linnes Molde
77' Wissel Molde Wissel Frederik Ihler voor Magnus Wolff Eikrem Molde
79' Gele kaart Molde Gele kaart voor Valdemar Lund Molde
80' Wissel Cercle Brugge Wissel Bruninho voor Jesper Daland Cercle Brugge
86' Penalty gemist Molde Penalty gemist Emil Breivik Emil Breivik Molde
86' Wissel Molde Wissel Eirik Hestad voor Markus André Kaasa Molde
86' Wissel Molde Wissel Eirik Haugan voor Valdemar Lund Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Cercle Brugge
Opstellingen Molde - Cercle Brugge
De opstellingen van Molde en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Molde - Cercle Brugge

Molde en Cercle Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Cercle Brugge elkaar treffen in de Europa League.