Nabeschouwing Elfsborg - Rijeka (2-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Elfsborg het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rijeka. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena in Boras.

Via de Elfsborg - Rijeka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Rijeka (2-0)

Het Europa League duel tussen Elfsborg en Rijeka is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 2-0 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Michael Baidoo, waarmee Elfsborg met 1-0 de leiding nam. Elfsborg vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ahmed Qasem op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Elfsborg.

LIVE Elfsborg - Rijeka 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Rijeka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Elfsborg Wissel Ibrahim Buhari voor Gustav Henriksson Elfsborg
39' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Toni Fruk Rijeka
56' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Dejan Petrovic Rijeka
58' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Michael Baidoo Elfsborg
62' Wissel Rijeka Wissel Gabriel Rukavina voor Toni Fruk Rijeka
67' Wissel Elfsborg Wissel Arbër Zeneli voor Per Frick Elfsborg
68' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Michael Baidoo met assist van Ahmed Qasem Elfsborg 1-0
73' Wissel Rijeka Wissel Emmanuel Justine Rabby Banda voor Dejan Petrovic Rijeka
73' Wissel Rijeka Wissel Lindon Selahi voor Veldin Hodža Rijeka
81' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Niko Jankovic Rijeka
81' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Ivan Smolčić Rijeka
83' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Ahmed Qasem met assist van Arbër Zeneli Elfsborg 2-0
83' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Sebastian Holmén Elfsborg
84' Wissel Rijeka Wissel Šimun Butić voor Bruno Bogojevic Rijeka
84' Wissel Rijeka Wissel Näis Djouahra voor Niko Jankovic Rijeka
89' VAR: Afgekeurd doelpunt Sebastian Holmén Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Sebastian Holmén Elfsborg
89' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Sebastian Holmén Rijeka
89' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Niko Galesic Rijeka
Video hoogtepunten en samenvatting Elfsborg - Rijeka
Opstellingen Elfsborg - Rijeka
De opstellingen van Elfsborg en Rijeka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elfsborg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rijeka zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.