Nabeschouwing Rapid Wien - Trabzonspor (2-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Rapid Wien het donderdag 15 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Trabzonspor (2-0)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Matthias Seidl, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest Pedro Malheiro van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Manfredas Lukjančukas een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Trabzonspor verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rapid Vienna via een goal van Christoph Lang in de 87e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rapid Wien.

LIVE Rapid Wien - Trabzonspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Mamadou Sangaré Rapid Vienna
16' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Eren Elmalı Trabzonspor
43' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Batista Mendy Trabzonspor
60' Wissel Trabzonspor Wissel Anthony Nuatuzor Nwakaeme voor Ozan Tufan Trabzonspor
60' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Ozan Tufan Trabzonspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel Borna Barišić voor Eren Elmalı Trabzonspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Destan voor Cihan Çanak Trabzonspor
71' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Cihan Çanak Trabzonspor
71' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Uğurcan Çakır Rapid Vienna
71' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Isak Jansson Trabzonspor
72' Wissel Rapid Vienna Wissel Dion Beljo voor Louis Schaub Rapid Vienna
77' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Matthias Seidl met assist van Bendegúz Bolla Rapid Vienna 1-0
82' Wissel Trabzonspor Wissel Enis Bardhi voor John Lundstram Trabzonspor
85' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor Pedro Malheiro Trabzonspor
85' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Stefano Denswil Trabzonspor
86' Wissel Rapid Vienna Wissel Moritz Oswald voor Lukas Grgic Rapid Vienna
86' Wissel Rapid Vienna Wissel Christoph Lang voor Isak Jansson Rapid Vienna
87' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Christoph Lang met assist van Matthias Seidl Rapid Vienna 2-0
91' Wissel Rapid Vienna Wissel Dennis Kaygin voor Mamadou Sangaré Rapid Vienna
91' Wissel Rapid Vienna Wissel Furkan Dursun voor Guido Burgstaller Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Trabzonspor
Opstellingen Rapid Wien - Trabzonspor
De opstellingen van Rapid Wien en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Robert Klauß
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Rapid Wien - Trabzonspor

Rapid Wien en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manfredas Lukjančukas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Trabzonspor in de Europa League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.