Nabeschouwing Thun - Rapid Wien (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 19 september 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Thun het donderdag 19 september 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Stockhorn Arena (Thun) in Thun.

Via de Thun - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thun - Rapid Wien (1-0)

Het Europa League duel tussen Thun en Rapid Wien is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Thun. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Thun op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Schneuwly. Helaas voor Thun werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Thun - Rapid Wien
1
0
LIVE Thun - Rapid Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thun - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Thun Gele kaart voor D. Hediger Thun
35' Doelpunt Thun Doelpunt C. Schneuwly met assist van L. Zuffi Thun
62' Gele kaart Thun Gele kaart voor C. Schneuwly Thun
63' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Boyd voor S. Hofmann Rapid Vienna
73' Wissel Thun Wissel Nelson Ferreira voor A. Wittwer Thun
79' Wissel Thun Wissel B. Sadik voor M. Schneuwly Thun
80' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Behrendt voor B. Bošković Rapid Vienna
80' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Grozurek voor G. Burgstaller Rapid Vienna
88' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Grozurek Rapid Vienna
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Thun - Rapid Wien
Opstellingen Thun - Rapid Wien

Voorbeschouwing Thun - Rapid Wien

Thun en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Thun en Rapid Wien elkaar treffen in de Europa League.