Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Qarabağ (3-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 26 september 2024 - 21:35 uur



In de Europa League 2024/2025 neemt Tottenham Hotspur het donderdag 26 september 2024 om 21:35 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Qarabağ (3-0)

Het Europa League duel tussen Tottenham Hotspur en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Radu Drăguşin in de 8e minuut, waardoor Tottenham Hotspur met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 12 minuten was het Brennan Johnson die Tottenham Hotspur op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Tottenham Hotspur via een goal van Pape Matar Sarr in de 52e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Qarabağ kreeg een penalty toegewezen in de 58e minuut, die werd genomen door Toral Bayramov. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-0 op het scorebord bleef staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Dominic Solanke zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Willy Delajod, waardoor Tottenham Hotspur een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tottenham Hotspur - Qarabağ
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
99
88
Gevaarlijke aanvallen
47
54
Passes
466
476
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
6
Corners
3
9
Wissels
5
4
LIVE Tottenham Hotspur - Qarabağ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor Radu Drăguşin Tottenham Hotspur
12' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Destiny Udogie voor Lucas Bergvall Tottenham Hotspur
12' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Brennan Johnson met assist van Dominic Solanke Tottenham Hotspur 1-0
23' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Elvin Cafarquliyev Qarabağ
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Dejan Kulusevski voor Brennan Johnson Tottenham Hotspur
52' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Pape Matar Sarr Tottenham Hotspur 2-0
56' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
58' Penalty gemist Qarabağ Penalty gemist Toral Bayramov Toral Bayramov Qarabağ
67' Wissel Qarabağ Wissel Leandro Andrade voor Júlio Romão Qarabağ
67' Wissel Qarabağ Wissel Emmanuel Addai voor Toral Bayramov Qarabağ
68' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Dominic Solanke met assist van Heung-min Son Tottenham Hotspur 3-0
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Rodrigo Bentancur voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Timo Werner voor Heung-min Son Tottenham Hotspur
79' Wissel Qarabağ Wissel Abbas Hüseynov voor Matheus Silva Qarabağ
79' Wissel Qarabağ Wissel Marko Janković voor Abdellah Zoubir Qarabağ
84' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Mikey Moore voor Dominic Solanke Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Qarabağ
Opstellingen Tottenham Hotspur - Qarabağ
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Angelos Postecoglou
Basiselftal Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
1 Guglielmo Vicario K
14 Archie Gray V
6 Radu Drăgușin V
37 Mickey van de Ven V
33 Ben Davies V
29 Pape Matar Sarr M
8 Yves Bissouma M
15 Lucas Bergvall M
22 Brennan Johnson A
19 Dominic Solanke A
7 Heung-Min Son A
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Qarabağ

Tottenham Hotspur en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Qarabağ in de Europa League vond plaats op 26 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Tottenham Hotspur favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Qarabağ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tottenham Hotspur 2
Winst Qarabağ 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tottenham Hotspur - Qarabağ Opstelling Tottenham Hotspur Opstelling Qarabağ Live Tottenham Hotspur - Qarabağ Live Tottenham Hotspur - Qarabağ kijken Tottenham Hotspur - Qarabağ kijken Live Tottenham Hotspur - Qarabağ stream Tottenham Hotspur - Qarabağ Fox Sports Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Qarabağ Uitslag Tottenham Hotspur - Qarabağ Statistieken Tottenham Hotspur - Qarabağ Europa League 2024/2025 Tottenham Hotspur - Qarabağ wedden Tottenham Hotspur - Qarabağ gokken Tottenham Hotspur - Qarabağ Unibet