Nabeschouwing Trakai - Slovan Liberec (1-5) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Trakai het donderdag 17 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Trakai - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trakai - Slovan Liberec (1-5)

Het Europa League duel tussen Trakai en Slovan Liberec is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 1-5 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. K. Mara maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Slovan Liberec vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Slovan Liberec vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hromada op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Trakai de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Lezama.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Slovan Liberec vergroot nadat M. Rabusic de 1-3 wist te scoren. In de 89e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Slovan Liberec speler A. Yusuf. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Slovan Liberec speler J. Matousek, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Espen Eskås bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Slovan Liberec.

LIVE Trakai - Slovan Liberec 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trakai - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Slovan Liberec Penalty K. Mara Slovan Liberec 0-1
20' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Hromada met assist van J. Pesek Slovan Liberec 0-2
28' Gele kaart Trakai Gele kaart voor M. Grigaravicius Trakai
40' Wissel Trakai Wissel M. Ramanauskas voor L. Traore Trakai
47' Gele kaart Trakai Gele kaart voor G. Paulauskas Trakai
61' Doelpunt Trakai Doelpunt A. Lezama Trakai 1-2
62' Wissel Trakai Wissel R. Filipavicius voor T. Dombrauskis Trakai
62' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Rabusic voor M. Beran Slovan Liberec
79' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Chalus voor J. Hromada Slovan Liberec
82' Gele kaart Trakai Gele kaart voor V. Borovskij Trakai
83' Wissel Trakai Wissel D. Virksas voor V. Borovskij Trakai
84' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Rabusic met assist van J. Pesek Slovan Liberec 1-3
88' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Matousek voor J. Pesek Slovan Liberec
88' Gele kaart Trakai Gele kaart voor R. Sveikauskas Trakai
89' Penalty Slovan Liberec Penalty A. Yusuf Slovan Liberec 1-4
93' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Matousek met assist van A. Yusuf Slovan Liberec 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Trakai - Slovan Liberec
Opstellingen Trakai - Slovan Liberec
De opstellingen van Trakai en Slovan Liberec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trakai gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Slovan Liberec zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.