Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt (0-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Union Saint-Gilloise het donderdag 3 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt (0-0)

De Europa League 2024/2025 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Bodø / Glimt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Union Saint-Gilloise en Bodø / Glimt gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Union Saint-Gilloise, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ondřej Berka niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Odin Luras Bjortuft Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel Michal Tomič voor Fredrik Sjøvold Bodø / Glimt
51' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Koki Machida Union Saint-Gilloise
61' Wissel Bodø / Glimt Wissel Jostein Gundersen voor Villads Nielsen Bodø / Glimt
68' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Ousseynou Niang Union Saint-Gilloise
71' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Anan Khalaili voor Ousseynou Niang Union Saint-Gilloise
71' Wissel Bodø / Glimt Wissel Ulrik Saltnes voor Sondre Fet Bodø / Glimt
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Christian Burgess Union Saint-Gilloise
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Fedde Leysen voor Ross Sykes Union Saint-Gilloise
91' Wissel Bodø / Glimt Wissel Sondre Auklend voor Håkon Evjen Bodø / Glimt
91' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Jostein Gundersen Bodø / Glimt
91' Wissel Bodø / Glimt Wissel Runar Espejord voor Kasper Høgh Bodø / Glimt
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Bodø / Glimt
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.