Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih (1-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kryvbas Kryvyi Rih. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih (1-0)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Kryvbas Kryvyi Rih is onder leiding van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic geëindigd in een 1-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Daniel Vasulin, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Viktoria Pilsen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Andriy Klishchuk Kryvbas Kryvyi Rih
43' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Timur Stetskov Kryvbas Kryvyi Rih
50' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Erik Jirka voor Tom Slončík Viktoria Plzeň
52' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Daniel Vasulin met assist van Pavel Šulc Viktoria Plzeň 1-0
61' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Ehor Tverdokhlib voor Djihad Bizimana Kryvbas Kryvyi Rih
61' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Dmytro Khomchenovskiy voor Artur Mykytyshyn Kryvbas Kryvyi Rih
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Oleksandr Drambayev voor Daniel Vasulin Viktoria Plzeň
71' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Matej Vydra voor Denys Kuzyk Kryvbas Kryvyi Rih
76' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Dmytro Khomchenovskiy Kryvbas Kryvyi Rih
84' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Rafael Bandeira voor Andriy Ponedelnik Kryvbas Kryvyi Rih
84' Wissel Kryvbas Kryvyi Rih Wissel Oleg Kozhushko voor Maksym Lunyov Kryvbas Kryvyi Rih
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Cadu voor Jan Kopic Viktoria Plzeň
89' Gele kaart Kryvbas Kryvyi Rih Gele kaart voor Prince Kwabena Adu Kryvbas Kryvyi Rih
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih
Opstellingen Viktoria Pilsen - Kryvbas Kryvyi Rih
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Kryvbas Kryvyi Rih zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Kryvbas Kryvyi Rih zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.