Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Ludogorets (0-0) || Europa League 2024/2025

Donderdag 3 oktober 2024 - 21:00 uur

In de Europa League 2024/2025 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 3 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Ludogorets (0-0)

De Europa League 2024/2025 wedstrijd tussen Viktoria Pilsen en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Ludogorets kreeg in de 52e minuut een strafschop toegekend, die door Jakub Piotrowski werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Viktoria Pilsen en Ludogorets gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Viktoria Pilsen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tamás Bognár niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Viktoria Pilsen - Ludogorets 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Ludogorets Wissel Aguibou Camara voor Caio Vidal Ludogorets
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Daniel Vasulin voor Jiri Panos Viktoria Plzeň
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Lukáš Kalvach Viktoria Plzeň
50' Aguibou Camara Ludogorets
50' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Igor Jovičević Ludogorets
52' Penalty gemist Ludogorets Penalty gemist Jakub Piotrowski Jakub Piotrowski Ludogorets
64' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Kopic voor Erik Jirka Viktoria Plzeň
67' Wissel Ludogorets Wissel Kwadwo Duah voor Rwan Ludogorets
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Ricardinho voor Prince Kwabena Adu Viktoria Plzeň
78' Wissel Ludogorets Wissel Deroy Duarte voor Ivajlo Chochev Ludogorets
78' Wissel Ludogorets Wissel Georgi Terziev voor Dinis Almeida Ludogorets
79' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Pavel Šulc Viktoria Plzeň
87' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jhon Mosquera voor Cadu Viktoria Plzeň
93' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Rick Ludogorets
93' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Son Ludogorets
96' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Pedro Naressi Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Ludogorets
Opstellingen Viktoria Pilsen - Ludogorets
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Miroslav Koubek
Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Ludogorets

Viktoria Pilsen en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Viktoria Pilsen en Ludogorets elkaar treffen in de Europa League.

Winst Viktoria Pilsen 0
Winst Ludogorets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Viktoria Pilsen op een 18e positie staat, terwijl we Ludogorets terugvinden op de 32e plaats.