Nabeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 15 april 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Villarreal het donderdag 15 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villareal.

Via de Villarreal - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb (2-1)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door P. Alcacer, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Moreno op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Dinamo Zagreb de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Orsic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Dinamo Zagreb kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Villarreal een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Villarreal - Dinamo Zagreb 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Alcacer met assist van S. Chukwueze Villarreal 1-0
40' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Jakic Dinamo Zagreb
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno Villarreal 2-0
60' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjic voor L. Majer Dinamo Zagreb
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel P. Stojanovic voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
62' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor M. Trigueros Villarreal
74' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van B. Petkovic Dinamo Zagreb 2-1
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. B. Atiemwen voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Misic voor A. Ademi Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Peric voor K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb
84' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor D. Parejo Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor Alfonso Pedraza Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor S. Chukwueze Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor P. Alcacer Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Dinamo Zagreb
Opstellingen Villarreal - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Villarreal en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Damir Krznar
Voorbeschouwing Villarreal - Dinamo Zagreb

Villarreal en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 8 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dinamo Zagreb slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.