Nabeschouwing Aldershot Town - Bath City (2-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Aldershot Town het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bath City. De wedstrijd wordt gespeeld in The EBB Stadium. in Aldershot.

Via de Aldershot Town - Bath City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aldershot Town - Bath City (2-1)

Het FA Cup duel tussen Aldershot Town en Bath City is onder leiding van scheidsrechter Wayne Cartmel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Aldershot Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Aldershot Town op voorsprong te komen via een doelpunt van Elliott Frear. Helaas voor Aldershot Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut moest Ashley Akpan van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Wayne Cartmel een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Aldershot Town verder met een speler minder. Luke Russe dacht na 46 minuten te scoren voor Bath City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Aldershot Town via Christian Maghoma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Bath City via Hady Ghandour de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Wayne Cartmel. In de 76e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd waarmee Alex Fisher Aldershot Town op een 1-1 voorsprong zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Aldershot Town.

LIVE Aldershot Town - Bath City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aldershot Town - Bath City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Elliott Frear met assist van Scott Wilson Aldershot Town
24' Rode kaart Aldershot Town Rode kaart voor Ashley Akpan Aldershot Town 1-0
46' Doelpunt Bath City Doelpunt Luke Russe met assist van Jordan Alves Bath City
58' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Christian Maghoma Aldershot Town
73' Doelpunt Bath City Doelpunt Hady Ghandour met assist van Joshua Barrett Bath City
73' Wissel Aldershot Town Wissel Joe Raynes voor Sam Smith Aldershot Town
74' Wissel Aldershot Town Wissel Kai Corbett voor James Henry Aldershot Town
76' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Alex Fisher Aldershot Town 1-1
86' Wissel Aldershot Town Wissel Maxwell Mullins voor Jack Barham Aldershot Town
88' Wissel Aldershot Town Wissel Olly Scott voor Tyler Frost Aldershot Town
98' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Maxwell Mullins Aldershot Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Aldershot Town - Bath City
Opstellingen Aldershot Town - Bath City

Voorbeschouwing Aldershot Town - Bath City

Aldershot Town en Bath City spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wayne Cartmel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Aldershot Town en Bath City elkaar treffen in de FA Cup.