Nabeschouwing Aveley - Royston Town (1-2) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur



In de FA Cup 2024/2025 neemt Aveley het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Royston Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkside Stadium in Aveley.

Via de Aveley - Royston Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aveley - Royston Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Aveley en Royston Town is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Royston Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Manny Ogunrinde, waarmee Royston Town met 1-2 de leiding nam.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Royston Town.

Wedstrijdstatistieken Aveley - Royston Town
Goals
1
2
LIVE Aveley - Royston Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aveley - Royston Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
78' Doelpunt Royston Town Doelpunt Manny Ogunrinde Royston Town 1-2
78' Doelpunt Royston Town Doelpunt Royston Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Aveley - Royston Town
Opstellingen Aveley - Royston Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aveley - Royston Town

Aveley en Royston Town spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Aveley en Royston Town elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Aveley 0
Winst Royston Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Aveley - Royston Town Opstelling Aveley Opstelling Royston Town Live Aveley - Royston Town Live Aveley - Royston Town kijken Aveley - Royston Town kijken Live Aveley - Royston Town stream Aveley - Royston Town Fox Sports Nabeschouwing Aveley - Royston Town Uitslag Aveley - Royston Town Statistieken Aveley - Royston Town FA Cup 2024/2025 Aveley - Royston Town wedden Aveley - Royston Town gokken Aveley - Royston Town Unibet