Nabeschouwing Banbury United - Melksham Town (2-3) || FA Cup 2024/2025

Dinsdag 17 september 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Banbury United het dinsdag 17 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Melksham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Spencer Stadium in Banbury.

Via de Banbury United - Melksham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Banbury United - Melksham Town (2-3)

Het FA Cup duel tussen Banbury United en Melksham Town is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Melksham Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Prince Henry van Banbury United via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 11 minuten was het Prince Henry die Banbury United op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Melksham Town in de 38e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Jake Andrews.

In de 55e minuut was het Melksham Town dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Mark Cooper. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Melksham Town vergroot nadat Mark Cooper de 1-3 wist te scoren. Banbury United verkleinde in de 89e minuut de achterstand doordat Yaw Ofosu de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Melksham Town.

LIVE Banbury United - Melksham Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Banbury United - Melksham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty gemist Banbury United Penalty gemist Prince Henry Banbury United
11' Doelpunt Banbury United Doelpunt Prince Henry Banbury United 1-0
38' Doelpunt Melksham Town Doelpunt Jake Andrews Melksham Town 1-1
55' Doelpunt Melksham Town Doelpunt Mark Cooper Melksham Town 1-2
87' Doelpunt Melksham Town Doelpunt Mark Cooper Melksham Town 1-3
89' Doelpunt Banbury United Doelpunt Yaw Ofosu Banbury United 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Banbury United - Melksham Town
Opstellingen Banbury United - Melksham Town

Voorbeschouwing Banbury United - Melksham Town

Banbury United en Melksham Town spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Banbury United en Melksham Town in de FA Cup vond plaats op 14 september 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.