Nabeschouwing Barking - St Neots Town (3-2) (na verlenging) || FA Cup 2024/2025

Dinsdag 3 september 2024 - 20:45 uur



In de FA Cup 2024/2025 neemt Barking het dinsdag 3 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St Neots Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Mayesbrook Park in Dagenham.

Via de Barking - St Neots Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barking - St Neots Town (3-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Barking en St Neots Town is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Barking. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Barking dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Teddy Stacey, waarmee Barking met 2-2 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 120e minuut moest St Neots Town verder met een man minder nadat Manny Parry een rode kaart had gekregen. Het lukte Barking in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Barking die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Barking - St Neots Town
Goals
3
2
LIVE Barking - St Neots Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barking - St Neots Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
84' Doelpunt Barking Doelpunt Teddy Stacey Barking 2-2
105' Doelpunt Barking Doelpunt Jalen Johnson Barking 3-2
120' Rode kaart St Neots Town Rode kaart voor Manny Parry St Neots Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barking - St Neots Town
Opstellingen Barking - St Neots Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barking - St Neots Town

Barking en St Neots Town spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Barking en St Neots Town in de FA Cup vond plaats op 31 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Barking 0
Winst St Neots Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barking - St Neots Town Opstelling Barking Opstelling St Neots Town Live Barking - St Neots Town Live Barking - St Neots Town kijken Barking - St Neots Town kijken Live Barking - St Neots Town stream Barking - St Neots Town Fox Sports Nabeschouwing Barking - St Neots Town Uitslag Barking - St Neots Town Statistieken Barking - St Neots Town FA Cup 2024/2025 Barking - St Neots Town wedden Barking - St Neots Town gokken Barking - St Neots Town Unibet