Nabeschouwing Bath City - Merthyr Town (2-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Bath City het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Merthyr Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Twerton Park Stadium in Bath.

Via de Bath City - Merthyr Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bath City - Merthyr Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen Bath City en Merthyr Town is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bath City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Solomon Smith, waarmee Bath City met 1-0 de leiding nam. Bath City vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Elliott Frear op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Merthyr Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kobi Preston-Watkins. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Merthyr Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Bath City een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bath City - Merthyr Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bath City - Merthyr Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bath City Doelpunt Solomon Smith Bath City 1-0
19' Doelpunt Bath City Doelpunt Elliott Frear Bath City 2-0
88' Doelpunt Merthyr Town Doelpunt Kobi Preston-Watkins Merthyr Town 2-1