Nabeschouwing Biggleswade - York City (1-3) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Biggleswade het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen York City. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Eyrie in Cardington.

Via de Biggleswade - York City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Biggleswade - York City (1-3)

Het FA Cup duel tussen Biggleswade en York City is onder leiding van scheidsrechter Christopher Darling geëindigd in een 1-3 overwinning voor York City. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Ollie Pearce, waarmee York City met 0-1 de leiding nam. Biggleswade kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Arafat Mohammad Fahid, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Afolabi Akinyemi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee York City de leiding in de wedstrijd nam. In de 58e minuut scoorde York City via Callum Harriott, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten werd de voorsprong voor York City vergroot nadat Ollie Pearce de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor York City.

Wedstrijdstatistieken Biggleswade - York City
1
3
LIVE Biggleswade - York City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Biggleswade - York City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt York City Doelpunt Ollie Pearce York City 0-1
12' Doelpunt Biggleswade Doelpunt Arafat Mohammad Fahid Biggleswade 1-1
46' Doelpunt York City Doelpunt Afolabi Akinyemi York City 1-2
58' Doelpunt York City Doelpunt Callum Harriott met assist van Billy Chadwick York City
65' Wissel York City Wissel Marvin Armstrong voor Tyrese Sinclair York City
73' Wissel Biggleswade Wissel George Bailey voor Pat McCafferty Biggleswade
77' Wissel York City Wissel Ricky Aguiar voor Daniel Batty York City
79' Wissel Biggleswade Wissel Daniel Bond voor Amir Hadi Biggleswade
86' Wissel Biggleswade Wissel Ethan Kessel voor M. Simpson Biggleswade
86' Wissel Biggleswade Wissel L. Northfield voor Pete Holmes Biggleswade
90' Doelpunt York City Doelpunt Ollie Pearce York City 1-3
90' Wissel York City Wissel Patrick McLaughlin voor Alex Hunt York City
93' Wissel York City Wissel Alex Hernandez voor Afolabi Akinyemi York City
Video hoogtepunten en samenvatting Biggleswade - York City
Opstellingen Biggleswade - York City

Voorbeschouwing Biggleswade - York City

Biggleswade en York City spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Darling en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Biggleswade en York City elkaar treffen in de FA Cup.