Nabeschouwing Brackley Town - Hartlepool United (3-1) || FA Cup 2024/2025

Dinsdag 15 oktober 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Brackley Town het dinsdag 15 oktober 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hartlepool United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Brackley.

Via de Brackley Town - Hartlepool United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brackley Town - Hartlepool United (3-1)

Het FA Cup duel tussen Brackley Town en Hartlepool United is onder leiding van scheidsrechter Alan Cresswell geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brackley Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. Emmanuel Dieseruvwe maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartlepool United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Brackley Town kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Morgan Roberts, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Scott Pollock zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brackley Town de leiding in de wedstrijd nam. In de 63e minuut scoorde Brackley Town via Roshaun Mathurin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten werd de voorsprong voor Brackley Town vergroot nadat Scott Pollock de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brackley Town.

LIVE Brackley Town - Hartlepool United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brackley Town - Hartlepool United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Penalty Hartlepool United Penalty Emmanuel Dieseruvwe Hartlepool United 0-1
33' Doelpunt Brackley Town Doelpunt Morgan Roberts Brackley Town 1-1
52' Doelpunt Brackley Town Doelpunt Scott Pollock Brackley Town 2-1
63' Doelpunt Brackley Town Doelpunt Roshaun Mathurin met assist van Anthony Mancini Brackley Town
69' Wissel Hartlepool United Wissel Adam Campbell voor Luke Charman Hartlepool United
69' Wissel Hartlepool United Wissel Gregory Sloggett voor Nathan Sheron Hartlepool United
72' Doelpunt Brackley Town Doelpunt Scott Pollock Brackley Town 3-1
81' Wissel Brackley Town Wissel Kade Craig voor Matt Lowe Brackley Town
85' Wissel Brackley Town Wissel Connor Hall voor Morgan Roberts Brackley Town
87' Wissel Hartlepool United Wissel Alfie Steel voor Daniel Dodds Hartlepool United
94' Wissel Brackley Town Wissel Tommy OSullivan voor Alfie Bates Brackley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Brackley Town - Hartlepool United
Opstellingen Brackley Town - Hartlepool United

Voorbeschouwing Brackley Town - Hartlepool United

Brackley Town en Hartlepool United spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Cresswell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brackley Town en Hartlepool United in de FA Cup vond plaats op 12 oktober 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Hartlepool United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brackley Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brackley Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.