Nabeschouwing Chertsey Town - Sutton United (1-3) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Chertsey Town het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sutton United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alwyns Lane Football Ground in Chertsey.

Via de Chertsey Town - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chertsey Town - Sutton United (1-3)

Het FA Cup duel tussen Chertsey Town en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Aaron Farmer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sutton United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chertsey Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Jack Mazzone. Sutton United kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matt Rush, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 12e minuut zette Josh Coley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sutton United de leiding in de wedstrijd nam.

Chertsey Town kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, die werd genomen door Conor Lee. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. In de 97e werkte Ben Mason de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-3 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sutton United.

LIVE Chertsey Town - Sutton United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chertsey Town - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Chertsey Town Doelpunt Jack Mazzone Chertsey Town 0-1
8' Doelpunt Sutton United Doelpunt Matt Rush Sutton United 1-1
12' Doelpunt Sutton United Doelpunt Josh Coley Sutton United 1-2
78' Penalty gemist Chertsey Town Penalty gemist Conor Lee Chertsey Town
97' Eigen doelpunt Sutton United Eigen doelpunt Ben Mason Sutton United 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Chertsey Town - Sutton United
Opstellingen Chertsey Town - Sutton United

Voorbeschouwing Chertsey Town - Sutton United

Chertsey Town en Sutton United spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aaron Farmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chertsey Town en Sutton United elkaar treffen in de FA Cup.