Nabeschouwing Eastleigh - Southend United (0-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Eastleigh het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Southend United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Eastleigh en Southend United is onder leiding van scheidsrechter James Durkin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Southend United op voorsprong te komen via een doelpunt van Paul McCallum. Helaas voor Southend United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 93 minuten was het Aribim Pepple die Southend United op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Durkin, waardoor Southend United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Eastleigh - Southend United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Southend United Doelpunt Paul McCallum met assist van Lloyd Humphries Southend United
67' Wissel Southend United Wissel George Moncur voor Oliver Coker Southend United
67' Wissel Southend United Wissel Aribim Pepple voor Macauley Bonne Southend United
81' Wissel Southend United Wissel Jack Bridge voor Josh Walker Southend United
81' Wissel Eastleigh Wissel Jai Semenyo voor Chris Maguire Eastleigh
93' Doelpunt Southend United Doelpunt Aribim Pepple Southend United 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Southend United
Opstellingen Eastleigh - Southend United

Voorbeschouwing Eastleigh - Southend United

Eastleigh en Southend United spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Durkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eastleigh en Southend United elkaar treffen in de FA Cup.