Nabeschouwing Fylde - Rochdale (1-4) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Fylde het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Mill Farm Stadium in Wesham.

Via de Fylde - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fylde - Rochdale (1-4)

Het FA Cup duel tussen Fylde en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Jamie O'Connor geëindigd in een 1-4 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Rochdale op voorsprong te komen via een doelpunt van Tyler Roberts. Helaas voor Rochdale werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het Kairo Mitchell die Rochdale op een 0-1 voorsprong zette. Ian Henderson dacht na 67 minuten te scoren voor Rochdale, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Rochdale via Danny Ormerod, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Kairo Mitchell de voorsprong door in de 77e minuut de 0-2 te scoren voor Fylde. De derde treffer van Rochdale viel in de 82e minuut en kwam van de schoen van Kairo Mitchell. In de 85e minuut scoorde Rochdale voor de vierde keer via Aidan Barlow die daarmee voor de 0-4 zorgde. In de 87e minuut werd wederom gescoord. Dit keer kwam het doelpunt op naam van Tyler Roberts die daarmee de 1-4 scoorde voor Fylde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jamie O'Connor bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Rochdale.

LIVE Fylde - Rochdale 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fylde - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Rochdale Doelpunt Tyler Roberts met assist van Bryce Hosannah Rochdale
55' Doelpunt Rochdale Doelpunt Kairo Mitchell Rochdale 0-1
67' Doelpunt Rochdale Doelpunt Ian Henderson met assist van Tarryn Allarakhia Rochdale
68' Doelpunt Rochdale Doelpunt Danny Ormerod met assist van Gavin Massey Rochdale
77' Doelpunt Fylde Doelpunt Kairo Mitchell Fylde 0-2
79' Wissel Rochdale Wissel Aidan Barlow voor Aaron Henry Rochdale
82' Doelpunt Rochdale Doelpunt Kairo Mitchell Rochdale 0-3
82' Wissel Fylde Wissel Offrande Zanzala voor Charlie Jolley Fylde
85' Doelpunt Rochdale Doelpunt Aidan Barlow Rochdale 0-4
87' Doelpunt Fylde Doelpunt Tyler Roberts Fylde 1-4
87' Wissel Rochdale Wissel Corey Edwards voor Kairo Mitchell Rochdale
87' Wissel Rochdale Wissel Courtney Senior voor Jili Buyabu Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Fylde - Rochdale
Opstellingen Fylde - Rochdale

Voorbeschouwing Fylde - Rochdale

Fylde en Rochdale spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jamie O'Connor en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fylde en Rochdale elkaar treffen in de FA Cup.