Nabeschouwing Hitchin Town - Berkhamsted (0-2) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 16:00 uur



In de FA Cup 2024/2025 neemt Hitchin Town het zaterdag 31 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Berkhamsted. De wedstrijd wordt gespeeld in Top Field in Hitchin.

Via de Hitchin Town - Berkhamsted live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hitchin Town - Berkhamsted (0-2)

Het FA Cup duel tussen Hitchin Town en Berkhamsted is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Berkhamsted. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. Jonathan Lacey maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Berkhamsted vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Berkhamsted vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roger James op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Berkhamsted.

Wedstrijdstatistieken Hitchin Town - Berkhamsted
LIVE Hitchin Town - Berkhamsted 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hitchin Town - Berkhamsted teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Penalty Berkhamsted Penalty Jonathan Lacey Berkhamsted 0-1
37' Doelpunt Berkhamsted Doelpunt Roger James Berkhamsted 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hitchin Town - Berkhamsted
Opstellingen Hitchin Town - Berkhamsted

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hitchin Town - Berkhamsted

Hitchin Town en Berkhamsted spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Hitchin Town en Berkhamsted elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hitchin Town 0
Winst Berkhamsted 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Hitchin Town - Berkhamsted Opstelling Hitchin Town Opstelling Berkhamsted Live Hitchin Town - Berkhamsted Live Hitchin Town - Berkhamsted kijken Hitchin Town - Berkhamsted kijken Live Hitchin Town - Berkhamsted stream Hitchin Town - Berkhamsted Fox Sports Nabeschouwing Hitchin Town - Berkhamsted Uitslag Hitchin Town - Berkhamsted Statistieken Hitchin Town - Berkhamsted FA Cup 2024/2025 Hitchin Town - Berkhamsted wedden Hitchin Town - Berkhamsted gokken Hitchin Town - Berkhamsted Unibet