Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Guiseley (0-1) || FA Cup 2024/2025

Zaterdag 12 oktober 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2024/2025 neemt Kidderminster Harriers het zaterdag 12 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Guiseley. De wedstrijd wordt gespeeld in Aggborough Stadium in Kidderminster.

Via de Kidderminster Harriers - Guiseley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Guiseley (0-1)

Het FA Cup duel tussen Kidderminster Harriers en Guiseley is onder leiding van scheidsrechter Luis Griffiths geëindigd in een 0-1 overwinning voor Guiseley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Ashley Hemmings van Kidderminster Harriers via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Guiseley dat via Harry Ibbitson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Griffiths. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 84e minuut gemaakt door William Longbottom waardoor Guiseley met 0-1 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Griffiths, waardoor Guiseley de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Kidderminster Harriers - Guiseley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kidderminster Harriers - Guiseley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty gemist Kidderminster Harriers Penalty gemist Ashley Hemmings Kidderminster Harriers
59' Doelpunt Guiseley Doelpunt Harry Ibbitson met assist van Ashley Hemmings Guiseley
66' Wissel Kidderminster Harriers Wissel Temitope Obadeyi voor Jack Lambert Kidderminster Harriers
68' Wissel Guiseley Wissel Jack Emmett voor Adriano Moké Guiseley
73' Wissel Kidderminster Harriers Wissel Maliq Cadogan voor Zak Brown Kidderminster Harriers
80' Wissel Kidderminster Harriers Wissel Seb Thompson voor Maziar Kouhyar Kidderminster Harriers
82' Wissel Guiseley Wissel Sam Bentley voor Gabriel Johnson Guiseley
84' Doelpunt Guiseley Doelpunt William Longbottom Guiseley 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kidderminster Harriers - Guiseley
Opstellingen Kidderminster Harriers - Guiseley

Voorbeschouwing Kidderminster Harriers - Guiseley

Kidderminster Harriers en Guiseley spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Griffiths en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kidderminster Harriers en Guiseley elkaar treffen in de FA Cup.